Prijevozi i transferi - Izrael, Egipat i Jordan

PRIJEVOZI I TRANSFERI


Dugi niz godina surađujemo s partnerskom kompanijom kako bi svojim putnicima priuštili bezbrižno i ugodno putovanje. Na raspolaganju su autobusi turističke klase do maksimalno 60 pax (odnosi se samo na Izrael, u Jordanu max 49 pax). Pored autobusa, u mogućnosti smo organizirati i prijevoze i transfere za manje grupe, koristeći minibus ili midibus.

Iskusni turistički, uvijek nasmijani, vozači koji dobro poznaju mentalitet i porijeklo naših grupa, koji dobro poznaju naše vodiče i njihove rute i očekivanja, te su s godinama naučili čak i neke riječi hrvatskog, srpskog i slovenskog jezika kako bi razvili prijateljsku i toplu atmosferu i bili dio vašeg ugodnog boravka u Svetoj Zemlji. Trebate autobusom putovati u Jordan ili Egipat, za vas možemo organizirati pratnju koja vam je potrebna kako bi ušli u jednu od susjednih zemalja, uz plaćanje ulaznih i izlaznih taksi te promjenu vozila jer s izraelskim autobusom/minibusom nije moguće ući ni u Jordan ni u Egipat.

Autobusi se pažljivo održavaju i pregledavaju kako bi se naši putnici osjećali dobrodošlo i ugodno.

Većina autobusa su potpuno novi (2017 godište). Autobusi su opremljeni besplatnim wi-fi-jem, sasvim dovoljno za povremeni kontakt sa svijetom...