prof.dr.sc. fra Božo Lujić

Hrvatska

Božina zarazna vedrina i spremnost na šalu s jedne te ozbiljnost i profesionalnost u vođenju hodočasničkih grupa s druge strane, čine kombinaciju koja ga uzdiže do nivoa izuzetno kvalitetnih i bezuvjetno omiljenih vodiča. Ovaj sveučilišni profesor i autor brojnih knjiga vjerskog sadržaja vrlo traženog među hodočasnicima zasigurno će nadmašiti vaša očekivanja.

Srđan Ratković Fuchs

Srbija

Uvijek nasmijan i veoma tražen vodič, koji je veći broj godina proveo živeći i radeći u Svetoj Zemlji, na zanimljiv i zabavan način upotpunit će vaš doživljaj putovanja svojim pričama, anegdotama te zanimljivim i korisnim činjenicama koje će plijeniti vašu pažnju. Srđan je onaj "tajni" dodatak koji čini razliku od običnog putovanja do nezaboravnog hodočašća.

fra Petar Lubina

Hrvatska

Studij bogoslovlja u Jeruzalemu, uredništvo časopisa i biltena te autorstvo većeg broja knjiga marijanskog sadržaja svakako su reference vrhunskog duhovnog vodiča. Fra Petar jer vrlo organiziran i točan, a uz to divan duhovni voditelj i izvrstan poznavatelj puteva Svete Zemlje na koje će vas povesti, a o kojima možete pročitati i u njegovoj knjizi.

Dušan Mihalek

Srbija

Već pri prvom susretu Dušan će vam ispričati kako on ovaj posao ne radi zato što mora... već zato što to voli. I vi ćete zavoljeti njega i njegove priče, anegdote i vlastita iskustva koja će podijeliti s vama i kojima će vaše hodočašće učiniti bogatijim za još jednu značajnu dimenziju - onu emotivnu.

Berta Belson

Izrael

Osnivačica agencije Berta, obiluje nepresušnim pričama, čak i iz svoje obiteljske povijesti, koje će otopiti vaše srce i čije umijeće može privući baš svačiju pažnju. Iako se nakon 26 godina na terenu povukla iz aktivnog vođenja, i dalje je vrlo tražena među hodočasnicima za specijalna vođenja.

fra Tomislav Glavnik

Hrvatska

Svećenički poziv, poziv je duhovnog vodiča, što ga uz vođenje hodočašća po Svetoj Zemlji čini savršenom kombinacijom čiji su rezultat ispunjena srca naših zadovoljnih vjernika putnika.

Vlado Rukavina

Hrvatska

Okosnica svakog putovanja je njegov vodič, a Vlado je temeljem svog prebogatog iskustva u vođenju i posjedovanja ogromnog znanja o Svetoj zemlji, redovito ocjenjivan ocjenom 11/10 uz napomenu da "bolji ne može biti".