HODOČAŠĆA

HODOČAŠĆA

Specijalizirani smo za hodočašća i druga grupna putovanja u Svetu Zemlju. na temelju našeg iskustva možemo vas savjetovati i pripremiti za vas turu povašim željama. Dugogodišnja suradnja s hotelima i avio i autobusnim prijevoznicima, omogućava nam da uvijek imamo najkonkurentnije cijene i vrhunsku uslugu prema svojim klijentima činje nam je zadovoljstvo na prvom mjestu. Pogledajte primjere itinerera za katolička, pravoslavna i muslimanska hodočašća kao i židovske ture, kako bi pronašli inspiraciju za svoje putovanje.

Saznajte više
DRUGAČIJE TURE

DRUGAČIJE TURE

Pored ronjenja u Crvenom moru u Izraelu, potpuno drugačije iskustvo nalazi se samo nekoliko kilometara lijevo ili desno od popularnog izraelskog ljetovališta Eilata. Znate li gdje se nalaze zasnježeni vrhunci koji se svake zime pretvaraju u skijaške staze? Uz pomoć iskusnih vodiča i planinara iz Hrvatske u mogućnosti smo ponuditi zanimljivu planinarsku turu. Tu je zatim i zanimljiva kulinarska tura, kao i lječilišni turizam osobito popularan u blizini Mrtvog mora.

REGIONALNE TURE

REGIONALNE TURE

Izrael graniči s privlačnim i zanimljivim zemljama, Jordanom i Egiptom te ih mnogi putnici žele posjetiti u vrijeme posjeta Svetoj zemlji, a mi smo tijekom godina razvili stabilnu mrežu partnera koji će vas dočekat an granici kao i ispratiti na odlasku, a u međuvremenu se pobrinuti da ispune vaša očekivanja.

STUDIJSKE TURE

STUDIJSKE TURE

Putovati radi znanja vaša je strast, a mi smo pripremili specijalizirane ture za vinare, cvjećare, voćare i poljoprivrednilke. Inspirirajte se predstavljenim itinererima i javite nam se sa svojim željama.

KRATKE TURE

KRATKE TURE

Ponekad vam je potrebna samo kratka organizirana tura koje će upotpuniti vaše putovanje? Nema problema, tu su jednodnevne vođene ture, oraganizirane ronilačke ture i kratke ture u susjedne zemlje, sve prema vašim željama.